COVID-19

A 4iG Nyrt. menedzsmentje stratégiai feladatának tekintette a pandémiás helyzetre való felkészülést, válaszreakciók és biztonsági eljárások kidolgozását, illetve bevezetését a társaságunknál.

bővebben

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása nyertes ajánlatként történő kihirdetésről

A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u. 8., cégjegyzékszáma: 01 10 044993, a továbbiakban: 4iG Nyrt.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Klebelsberg Központ által kiírt Interaktív panel beszerzése, valamint akkreditált e-learning képzés szolgáltatás nyújtása az EFOP-3.2.4-16-2016-00001 „Digitális kompetencia fejlesztése” című projekt keretében” megnevezésű közbeszerzési eljárás nyertes ajánlataként hirdette ki a 4iG Nyrt. ajánlatát.

A projekt célja a Klebelsberg Központ, valamint a konvergencia régió tankerületei központjainak fenntartásában lévő iskolák részére 3005 db interaktív tábla és fali vagy mobil állvány szállítása, összeszerelése és beüzemelése, használatának helyszíni oktatása, valamint az interaktív panelek kezelésének és használatának módszertanához kapcsolódó akkreditált e-learning képzés biztosítása.

Az ajánlat értéke 4 390 500 000,-Ft + ÁFA.

Budapest, 2019. május 8.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság által felállított Munkavállalói Részvénytulajdonosi Programjának…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

Pénzügyi jelentések

Éves jelentés, IFRS szerinti egyedi pénzügyi kimutatások…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

A jelen dokumentum tartalmazza a 4iG Munkavállalói Résztulajdonosi Program SZERVEZET…

részletek