A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

nagy összegű nyertes ajánlatának kihirdetéséről

A 4iG Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, a 4iG Nyrt. ajánlatának nyertes ajánlatként történő kihirdetéséről a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) hálózati aktív eszközök szállítására és kapcsolódó szolgáltatások megvalósítására verseny-újraindításával megindított két központosított közbeszerzési eljárás tekintetében.

A projekt célja a köznevelési, a szakképzési, a felsőoktatási és a felnőttképzési rendszer digitális átalakításához és Magyarország Digitális Oktatási Stratégiájának megvalósításához kapcsolódóan:

  1. Közoktatási intézmények telephelyei közötti kapcsolatok kiépítéseink támogatása CPE router-ek szállításával és üzembe állításával,
  2. A KIFÜ központi gerinchálózatának bővítése aktív hálózati eszközökkel és bővítő modulokkal, helyszíni telepítéssel és rendszerintegrációval együtt.

A két eljárás összértéke 2 353 060 000,-Ft + ÁFA.

A nyertes ajánlat alapján a szerződéskötésre csak a szerződéskötési moratórium leteltét (2019.03.04) követően kerülhet sor.

2019. február 26.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. 2019. I. féléves Jelentése

A 4iG Nyrt. mellékletben közzéteszi a 2019. I. féléves Jelentését.…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

4iG éves jelentés – 2018.

A 4iG Nyrt. eddigi történetében a 2018-as év az egyik legfontosabb mérföldkőnek tekinthető a Társaság fejlődése szempontjából…

részletek
4iG

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

a mai napon a Veritas Consulting Kft. üzletrészének 100% tulajdonrészét megszerezte…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit…

részletek