A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

nagy összegű nyertes ajánlatának kihirdetéséről

A 4iG Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, a 4iG Nyrt. ajánlatának nyertes ajánlatként történő kihirdetéséről a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) hálózati aktív eszközök szállítására és kapcsolódó szolgáltatások megvalósítására verseny-újraindításával megindított két központosított közbeszerzési eljárás tekintetében.

A projekt célja a köznevelési, a szakképzési, a felsőoktatási és a felnőttképzési rendszer digitális átalakításához és Magyarország Digitális Oktatási Stratégiájának megvalósításához kapcsolódóan:

  1. Közoktatási intézmények telephelyei közötti kapcsolatok kiépítéseink támogatása CPE router-ek szállításával és üzembe állításával,
  2. A KIFÜ központi gerinchálózatának bővítése aktív hálózati eszközökkel és bővítő modulokkal, helyszíni telepítéssel és rendszerintegrációval együtt.

A két eljárás összértéke 2 353 060 000,-Ft + ÁFA.

A nyertes ajánlat alapján a szerződéskötésre csak a szerződéskötési moratórium leteltét (2019.03.04) követően kerülhet sor.

2019. február 26.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek