Befektetői információk

Ügyvezető változás

Ügyvezető változás az Axisnál

2005. június 13.-tól Azurákné Horváth Zsuzsanna látja el az Axis Kft. és az Axis Rendszerház Kft. ügyvezetői feladatait.

A FreeSoft Rt. 2005. június 13.-ával Azurákné Horváth Zsuzsannát  egy éves időtartamra megbízta 100 %-os tulajdonú leányvállalatának, az Axis Számítástechnikai Kft-nek ügyvezetésével. Azurákné Horváth Zsuzsanna egyben ellátja az Axis Rendszerház Kft. ügyvezetését is. Azurákné Horváth Zsuzsannát az Axis Rendszerház Kft. taggyűlése 5 éves időtartamra választotta ügyvezetővé.

Azurákné Horváth Zsuzsanna személyében olyan vezető került az Axis Kft. és az Axis Rendszerház Kft. élére, aki gazdasági végzettséggel, széleskörű üzleti és nagy projekteken edződött informatikai gyakorlattal rendelkezik. Korábbi munkahelyein (Dunai Vasmű, Fejér megyei Vízművek, APEH Fejér megyei Igazgatósága, APEH Fővárosi Igazgatósága, Postabank Rt., Székesfehérvár Önkormányzata) szervezőként, majd az informatikát irányító vezetőként számos projektet vitt sikerre. Munkája során jelentős szoftverszállító cégekkel tartotta a kapcsolatot, és jól ismeri a megrendelői igények hátterét, miközben a belső felhasználók kiszolgálása is feladata volt, ezért a szolgáltatói feladatkörben is megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik.

" Számunkra elsődleges fontosságú, hogy az Axis ügyfelei a legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják, és hosszú távon meg tudjuk őrízni megtisztelő bizalmukat. Ezért az új vezetőtől a folytonosság biztosítását és egyben a fejlődés dinamizmusát is elvárjuk, hogy a jövőben az Axis Kft.  leányvállalatként stabilan működhessen a FreeSoft csoport tagjaként." - nyilatkozta Keresztesi János vezérigazgató

Budapest, 2005. június 13.
FreeSoft Rt.

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek