Befektetői információk

Befektetői információk

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az MNB által meghirdetett NKP programban megvalósult sikeres kötvényaukcióról

A 4iG Nyrt. („4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Kötvényprogram keretén belül a 4iG a mai napon lezajlott sikeres aukció eredményeként a „4iG NKP Kötvény 2031/I.” elnevezésű (ISIN: HU0000360276) kötvényt, tíz éves futamidővel, 2,7328% átlaghozammal (kupon mértéke: 2,9%), összesen 15,45 milliárd forint össznévértékben 2021. március 29-én bocsátja ki.

A sikeres ügyletben forgalmazóként az OTP Bank Nyrt., jogi tanácsadóként pedig az Oppenheim Ügyvédi Iroda működött közre.

A korábban bejelentettekkel összhangban a 4iG a kötvénykibocsátásból származó forrást hazai és régiós expanziójához kívánja felhasználni. A társaság vállalásának megfelelően kezdeményezi a kötvények Budapesti Értéktőzsde által működtetett Xbond multilaterális kereskedési rendszerbe történő regisztrációját, a bevezetésre a Növekedési Kötvényprogram feltételei szerint a forgalomba hozatal lezárását követő 90 napon belül kerül sor.

Az aukció és a kötvénykibocsátás további részletei a BÉT Zrt. mai nappal közzétett, „Tájékoztató a 4iG Nyrt. 4iG NKP Kötvény 2031/I. kötvény 2021. március 25-i aukciójáról” című közleményében, illetve a 4iG által korábban közzétett Információs Összeállításban olvashatók.

Budapest, 2021. március 25.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek