Befektetői információk

Befektetői információk

4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatás

A Poli Computer PC Kft. üzletrészének 100%-os tulajdonrész megszerzésére irányuló üzletrészadásvételi szerződés aláírása a KZF Vagyonkezelő Kft. által

A 4iG Nyrt. („4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG fő részvényese, a KZF Vagyonkezelő Korlátolt Felelősségű Társaság („KZF”) üzletrészadásvételi szerződést írt alá a Poli Computer PC Kft. („Poli Computer”) üzletrészének 100%-os tulajdonrésze megszerzésére. A Poli Computer üzletrésze a jövőben a KZF által apport útján a 4iG tulajdonába fog kerülni. A tranzakció a Gazdasági Versenyhivatal („GVH”) versenyfelügyeleti eljárását követően zárul.

A Poli Computer 1997 óta kínál kiszervezett formában informatikai megoldásokat hazai- és nemzetközi nagyvállalatok, illetve kis- és középvállalatok számára, Magyarországon az elsők között vezette be az IT outsourcing szolgáltatást. A Poli Computer 2019. évi árbevétele meghaladta az 1,7 milliárd forintot.

Az akvizícióval a kiszervezett és menedzselt informatikai szolgáltatások területén a 4iG lesz a legnagyobb hazai tulajdonban lévő informatikai szolgáltató.

Budapest, 2021. február 03.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek