Befektetői információk

Változások

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatója

a Társaság és leányvállalatai vezetőségében bekövetkezett személyi változásokról

A 4iG Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 8.; cégjegyzékszám: 01-10-044993) ezúton tájékoztatja a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Társaság és leányvállalatai, a HUMANsoft Kft. és az Axis Rendszerház Kft., mint kizárólagos tulajdonában álló gazdasági társaságok vezetőségében az alábbi személyi változások történtek.

Merényi Attila Zoltán 4iG Nyrt-nél betöltött stratégiai vezérigazgató-helyettesi munkaviszonya 2018. március 31-i hatállyal közös megegyezéssel megszűnt. Merényi Attila Zoltán, mint a 4iG Nyrt. igazgatóságának tagja, továbbra is segíti a Társaság vezetőségének munkáját.

A 4iG Nyrt. Igazgatósága 2018. április 1-i hatállyal kinevezte Dr. Felső Gábort, az Igazgatóság elnökét a 4iG Nyrt. vezérigazgatójává.

A 4iG Nyrt. Igazgatósága 2018. április 1-i hatállyal a HUMANsoft Kft. önálló aláírási joggal felruházott ügyvezetőjévé nevezte ki Dr. Kovács Zsoltot.

A 4iG Nyrt. Igazgatósága 2018. április 1-i hatállyal az Axis Rendszerház Kft. önálló aláírási joggal felruházott ügyvezetőjévé nevezte ki Dr. Kovács Zsoltot.

Dr. Kovács Zsolt továbbra is a 4iG Nyrt. igazgatóságának tagja.

Hegedűs Judit, a HUMANsoft Kft. és az Axis Rendszerház Kft. önálló cégjegyzési joggal rendelkező ügyvezetőjének jogviszonya továbbra is változatlan formában fennáll.

Budapest, 2018. március 27.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. 2019. I. féléves Jelentése

A 4iG Nyrt. mellékletben közzéteszi a 2019. I. féléves Jelentését.…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

4iG éves jelentés – 2018.

A 4iG Nyrt. eddigi történetében a 2018-as év az egyik legfontosabb mérföldkőnek tekinthető a Társaság fejlődése szempontjából…

részletek
4iG

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

a mai napon a Veritas Consulting Kft. üzletrészének 100% tulajdonrészét megszerezte…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit…

részletek