COVID-19

A 4iG Nyrt. menedzsmentje stratégiai feladatának tekintette a pandémiás helyzetre való felkészülést, válaszreakciók és biztonsági eljárások kidolgozását, illetve bevezetését a társaságunknál.

bővebben

Befektetői információk

Változások

Személyi változás

A
4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatója
a Társaság, valamint egyes leányvállalatai vezetőségében bekövetkezett személyi változásokról

A 4iG Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 8.; cégjegyzékszám: 01-10-044993) ezúton tájékoztatja a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Társaság, valamint az alább nevezett leányvállalatai, mint kizárólagos tulajdonában álló gazdasági társaságok vezetőségében az alábbi személyi változások történtek.

A 4iG Nyrt. kizárólagos tulajdonában lévő HUMANsoft Kft. ügyvezetője, Merényi Attila Zoltán 2018. január 10. napjával lemondott a társaság ügyvezetői tisztségéről. A 4iG Nyrt. kizárólagos tulajdonában lévő Axis Rendszerház Kft. ügyvezetői, Merényi Attila Zoltán, illetve Daróczi Imre Péter 2018. január 10. napjával lemondtak a társaság ügyvezetői tisztségéről.

A 4iG Nyrt. Igazgatósága, mint az Axis Rendszerház Kft. egyedüli tagja képviseletében a tagi jogokat gyakorló szerv 2018. január 11. napjának hatályával az Axis Rendszerház Kft. ügyvezetőjévé nevezte ki Hegedűs Juditot, határozatlan időtartammal.

A 4iG Nyrt. Igazgatósága, mint munkáltatói jogkört gyakorló szerv Merényi Attila Zoltán kereskedelmi vezérigazgató-helyettest felmentette ezen tisztség ellátása alól, ugyanakkor kinevezte a Társaság stratégiai vezérigazgató-helyettesévé 2018. január 11. napjával.

A 4iG Nyrt. Igazgatósága, mint munkáltatói jogkört gyakorló szerv, 2018. január 11. napjával a Társaság műszaki vezérigazgató-helyettesévé nevezte ki Farkas Pétert és a Társaság kereskedelmi vezérigazgató-helyettesévé nevezte ki Radó Gábort.

Budapest, 2018. január 12.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság által felállított Munkavállalói Részvénytulajdonosi Programjának…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

Pénzügyi jelentések

Éves jelentés, IFRS szerinti egyedi pénzügyi kimutatások…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

A jelen dokumentum tartalmazza a 4iG Munkavállalói Résztulajdonosi Program SZERVEZET…

részletek