Befektetői információk

Rendkívüli tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás 2011 - 6

HUMANsoft Kft. ügyvezetői igazgatójának kinevezéséről.

A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 8.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, továbbá a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy leányvállalatánál, a HUMANsoft Kft.-nél ügyvezető igazgatót nevezett ki a mai napon.

A FreeSoft Nyrt. vezérigazgatója november 7-vel kinevezte Somlyai Gábort a HUMANsoft Kft. ügyvezető igazgatójává. A szakember kinevezésével a cég a nemzetközi gyártói kapcsolatainak erősítését és a regionális külpiacokra történő kijutását tűzte ki célul az elkövetkező évekre.

Somlyai  Gábor a pályafutását  1994-ben  projektvezetőként kezdte, többek között az NCR Magyarország Kft.-nél és a Compaq Computer Magyarország Kft.-nél is töltött be menedzseri pozíciókat. 2002-ben csatlakozott a HUMANsoft-hoz, mint az akkor induló Enterprise megoldások terület vezetője. 2005-től a termékmarketing üzletág feladatait, 2009 tavaszától pedig a vállalat kereskedelmi és marketing igazgatói teendőit látta el. Villamosmérnöki (1994) és MBA közgazdász (2000) diplomáit a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte.

Budapest, 2011. november 7.

 

                                              FreeSoft Nyrt.               HUMANsoft Kft.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek