Befektetői információk

Rendkívüli tájékoztatá

Rendkívüli tájékoztatás 2011 - 5

FreeSoft csoport sikeres közbeszerzési pályázatai és keretmegállapodásai.

Rendkívüli tájékoztatás sikeres közbeszerzési pályázatokról, amelynek alapján a FreeSoft Nyrt. és leányvállalata a HUMANsoft Kft. keretmegállapodásokat kötött a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal.

A FreeSoft Nyrt. ezúton tájékoztatja a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (1055 Budapest, Kossuth tér 2-4.) eredményt hirdetett a TED 2011/S 137-227232 azonosító számon meghirdetett közbeszerzési eljárásban. A "Számítógéprendszerek 2011: Szállítási keretmegállapodás megkötése a központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó intézmények és önként csatlakozó intézmények részére számítógépek szállítására és kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére." tárgyában indított közbeszerzési eljárás alapján a KEF összesen 25 milliárd Ft + ÁFA keretösszegre kötött keretmegállapodásokat a negyvennégy nyertes konzorciummal. Ezek között van a FreeSoft csoport tagjainak három konzorciuma is, amelyek keretmegállapodásokat kötöttek a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal mind a három részteljesítésre. Minden konzorciumnál a konzorcium vezetője szerepel az első helyen.

I. számú részteljesítés: RISC és X86 portfolióval is rendelkező gyártmánycsaládok (HP, IBM, SUN/ORACLE, SGI, BULL/NEC, Fujitsu vagy azzal egyenértékű termék).

Konzorcium: AlphaNet Kft., Aquis Zrt., Augment!IT Kft., HUMANsoft Kft., Inventa Kft.

II. számú részteljesítés: Csak X86 portfolióval rendelkező gyártmánycsaládok (DELL, ACER, LENOVO, APPLE vagy azzal egyenértékű termék) és ugyanazon gyártmánycsaládba tartozó saját TFT és saját tároló.

Konzorcium: HUMANsoft Kft., AlphaNet Kft., Aquis Zrt., Augment!IT Kft., Getronics Kft., Montana Tudásmenedzsment Kft.

III. számú részteljesítés: X86 portfolióval rendelkező, heterogén, rugalmasan konfigurálható, pl.: magyarországi összeszerelésű szerver, munkaállomás, notebook vagy azzal egyenértékű termék.

Konzorcium: HUMANsoft Kft., FreeSoft Nyrt.

2011.07.21.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek