Befektetői információk

Rendkívüli tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás 2011 - 1

FreeSoft Nyrt. rendkívüli tájékoztatója sikeres közbeszerzési pályázatról.

A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, a FreeSoft Nyrt. sikeres közbeszerzési pályázatáról.

Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala (1055 Budapest, Szalay u. 16.) eredményt hirdetett a TED 2010/S 177-270520 azonosító számon meghirdetett közbeszerzési eljárásban, amelynek nyertese a FreeSoft Nyrt. lett. Az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP) keretében kiírt, a "Civil szervezetek bejegyzésének és nyilvántartásának, valamint a csőd- és felszámolási eljárások modernizációja" című, és az EKOP-1.1.5.-2008-0001 azonosító jelű kiemelt projekt keretében "27 db bírósági intézményre vonatkozóan informatikai rendszer bevezetéséhez szükséges szoftverek, fejlesztések, illetve kapcsolódó szolgáltatások és portál beszerzése, oktatással" kerül megvalósításra.

A hét hónap átfutási idejű projekt keretében, olyan informatikai megoldás kerül megvalósításra, amely biztosítja a civil szervezetek bejegyzésének és nyilvántartásának, a csőd- és felszámolási eljárások folyamatainak, valamint a Legfelsőbb Bíróság és az ítélőtáblák kapcsolódó tevékenységeinek teljes körű informatikai támogatását, különös tekintettel a hivatali kapu kapcsolatra, a lajstromozásra, a szakrendszerek munkafolyamatainak automatizálására, a dokumentumtárra, a vezetői információs rendszerre, a portálra, a papír alapú dokumentumok digitalizálására, a modulok közötti interfész-, és más rendszerekkel való kapcsolatokra.

A nyertes ajánlat vállalási díja 262.479.887 Ft + ÁFA, amely teljes egészében a 2011-es pénzügyi évben fog realizálódni.

2011.03.08.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek