Befektetői információk

Rendkívüli tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás 2009 5

FreeSoft csoport újabb sikeres közbeszerzési pályázata és keretmegállapodása.

Rendkívüli tájékoztatás sikeres közbeszerzési pályázatokról, amelynek alapján a FreeSoft Nyrt. leányvállalata a HUMANsoft Kft. keretmegállapodásokat kötött a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal.

A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) ezúton tájékoztatja a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (1055 Budapest, Kossuth tér 2-4.) eredményt hirdetett a TED 2009/S 135-197514 azonosító számon meghirdetett közbeszerzési eljárásban. A "Keret megállapodások kötése a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó, illetve a központosított közbeszerzési eljáráshoz önként csatlakozó intézmények Számítógéprendszerek szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése - 2009/II (x86)" tárgyában indított közbeszerzési eljárás alapján összesen

8 milliárd Ft keretösszegre kötött a KSZF keretszerződést a nyertesekkel. A nyertes konzorciumok között van a HUMANsoft Kft. konzorciuma is az I. számú részteljesítésben.

A HUMANsoft konzorcium tagjaként kötött keretszerződést a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal a következő részteljesítésre.

I. számú részteljesítés: Teljes, x86 portfolióval rendelkező gyártmánycsaládok: szerver, munkaállomás, notebook, saját tároló, saját TFT

Konzorcium: ICT - HUMANsoft - Synergon
Szállítható gyártók: Dell, Lenovo

2009.11.12.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek