Befektetői információk

Rendkívüli tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás 2009 4

FreeSoft leányvállalatának sikeres közbeszerzési pályázata és keretmegállapodásai.

Rendkívüli tájékoztatás sikeres közbeszerzési pályázatokról, amelynek alapján a FreeSoft Nyrt. leányvállalata az Axis Rendszerház Kft. keret megállapodásokat kötött a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal.

A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) ezúton tájékoztatja a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (1055 Budapest, Kossuth tér 2-4.) eredményt hirdetett a TED 2009/S135-197515 azonosító számon meghirdetett közbeszerzési eljárásban. A "Keret megállapodások kötése a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó, illetve a központosított közbeszerzési eljáráshoz önként csatlakozó intézmények részére különböző fejlesztői platformok szerinti adatbázis-kezelő szoftverek, fejlesztőeszközeik valamint kapcsolódó szolgáltatások beszerzése" tárgyában indított közbeszerzési eljárás alapján összesen nettó 10 milliárd Ft keretösszegre kötött a KSZF keretszerződést a nyertesekkel. A nyertes konzorciumok között van az Axis Rendszerház Kft. konzorciuma is.

Az Axis konzorciumi tagként két keretszerződést kötött a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal az alábbi részteljesítésekre:

1. rész teljesítés IBM adatbáziskezelő platform
Konzorcium: Systrend Zrt., Professzionál Zrt., USER rendszerház Kft.,
Axis Consulting 2000. Kft., SCALE Solutions Kft., IFUA Horváth&Partners Kft.

2 rész teljesítés ORACLE adatbáziskezelő platform
Konzorcium: Delta Informatikai Zrt., Albacomp RI Kft., Axis Rendszerház Kft., M&S Informatikai Zrt., SDA Stúdió Kft., Tigra Computer és Irodatechnikai Kft., WIT_SYS Consulting ZRT.

2009.11.06.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek