Befektetői információk

Rendkívüli tájékoztatás

A FreeSoft Nyrt. bejelentése leányvállalatának ügyvezető igazgatójának változásáról.

A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 8.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, továbbá a pénz- és tőkepiac szereplőit a FreeSoft Nyrt. leányvállalata, a HUMANsoft Kft. ügyvezető igazgatójának változásáról. A FreeSoft Nyrt. - tulajdonosi jogai gyakorlása során - a mai napon Illés Antal a HUMANsoft-ban betöltött vezető tisztségviselői kijelölését visszavonta, ügyvezetői tisztségét a mai nappal megszüntette. Tekintettel arra, hogy az ügyvezető munkaviszonyban látta el tisztségét, a mai napon a HUMANsoft Kft. és Illés Antal között létrejött munkaviszonyt a FreeSoft Nyrt. rendes felmondással megszüntette.

A FreeSoft Nyrt. a HUMANsoft Kft. ügyvezetői feladatainak ellátásával, a mai naptól Mezey Andrást bízta meg.

Mezey András külkereskedelmi közgazdászi-, és számítástechnikai mérnöki diplomával rendelkező szakember, aki az elmúlt 10-15 évben - többek között - olyan státuszokat töltött be, mint az AUTÓKER OMICRON Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, az AUTÓKER HOLDING Rt. vezérigazgató-helyettese, az AUTÓKER HOLDING Rt. vezérigazgatója, a TRIAS Internet Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, a MÁV Rt. informatikai főosztályvezetője. Vezető tisztségviselőként tevékenykedett a következő szervezetnél: AUTÓKER Társaságok Központja Rt. igazgatósági tag, AUTÓKER HOLDING Rt. igazgatósági tag, KÁRPÁT Befektetési Rt. tulajdonosi képviselő, PHARMAFONTANA Gyógyszer-kereskedelmi Rt. felügyelő bizottsági tag, MÁV Informatikai Kft. felügyelő bizottság elnöke.

Budapest, 2009. augusztus 26.

Letölthető fájlok:

FreeSoft_090826_RT.pdf
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. 2019. I. féléves Jelentése

A 4iG Nyrt. mellékletben közzéteszi a 2019. I. féléves Jelentését.…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

4iG éves jelentés – 2018.

A 4iG Nyrt. eddigi történetében a 2018-as év az egyik legfontosabb mérföldkőnek tekinthető a Társaság fejlődése szempontjából…

részletek
4iG

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

a mai napon a Veritas Consulting Kft. üzletrészének 100% tulajdonrészét megszerezte…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit…

részletek