Befektetői információk

Erősítés

Külsőssel erősít a FreeSoft

Szeptember 15.-től Gál István  (34) tölti be a FreeSoft Rt.-ben az Üzleti Intellligencia üzletág,üzletág igazgatói pozícióját.

Eddigi munkahelyei:

A Budapesti Műszaki Egyetemen szerezett villamosmérnöki és angol-magyar szakfordítói diplomát.

1995-től az Eravis Rt-nél informatikai tanácsadója, a központi ügyvitel fejlesztésénél, a szállodák rendszerbe kapcsolásánál.

1997-től a Westpharma Gyógyszernagykereskedelmi Rt. informatikai igazgatója, ahol öt megyei gyógyszerellátó központ informatikáját, valamint a gyógyszerbeszerzést és elosztást központosította. Már itt MS OLAP alapokon multidimenzionális elemző rendszerekre alapuló pilot-projektet készített.

1999-2000-ben a Montana Rt-nél üzleti intelligencia konzulensként Cognos, Business Objekt, MS-Olap termékekkel foglalkozott. Ezen kívül a Forrás ügyviteli rendszer konzulenseinek szakmai vezetője.

2000-től a Pick Rt. Informatikai és logisztikai igazgatója. Itt Oracle adaptiacokra épülő Cognos PowerPlay valamint Oracle Portál elemző rendszereket kerültek kialakításra. Nagy stábbal, valamikor 17 telephely informatikai rendszerét biztosította. A logisztikában elsősorban a szállítmányozás, de a kapcsolódó raktárak optimalizálása is hozzá tartozott.

Végzettsége:

  • BME Társadalomtudományi Kar, angol szakfordító és tolmács
  • BME Villamosmérnöki Kar

Nyelvtudás: angol, német

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatója

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2018. december 31-én…

részletek
4iG

Közgyűlési előterjesztés

ELŐTERJESZTÉSEK ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK a 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2018. december 13. napján 10:00 órai kezdettel megtartandó RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás közgyűlési napirend kiegészítése

Rendkívüli tájékoztatás – Napirendi pont kiegészítés a 2018. december hónap 13. napjának 10:00 órára meghirdetett rendkívüli Közgyűléssel összefüggésben…

részletek