Befektetői információk

Közgyűlési előterjesztés

Közgyűlési előterjesztés 2010 - 2

Új közgyűlési előterjesztés a 2010. április 15.-én tartandó éves rendes közgyűlés új napirendi pontjához (részvényesi kérésre).

A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) ezúton tájékoztatja a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a FreeSoft Nyrt. 2010. április 15.-én tartandó éves rendes Közgyűlésének napirendjének kiegészítéshez részvényesi javaslat érkezett. Az Igazgatóság ezúton teszi közzé a módosított (11. ponttal - "Az Igazgatóság felhatalmazása átváltoztatható kötvény kibocsátására." - kiegészített) Közgyűlési meghívót, illetve a következőkben ismertetett előterjesztési javaslatot.

Részvényesi javaslat:

Új napirendi pont: Az Igazgatóság felhatalmazása átváltoztatható kötvény kibocsátására.

Javaslat: Jelenleg a FreeSoft Nyrt Igazgatósága rendelkezik felhatalmazással, hogy zárt körben tőkét emeljen, azonban ezt csak a korábban kibocsátott legmagasabb árfolyamot legalább 10 százalékponttal meghaladó - azaz legalább 3700 Ft-ot elérő - árfolyamon teheti meg. Ez az árfolyam a mostani piaci árak mellett nem igazán vonzó, így - egy esetleg felbukkanó - ígéretes akvizíciós lehetőség finanszírozása tőkeemeléssel nehezen lenne megoldható.

Ezért javaslom, hogy a közgyűlés hatalmazza fel az Igazgatóságot, hogy akvizíciók finanszírozása érdekében zárt körben kibocsáthasson átváltoztatható kötvényeket azzal a feltétellel, hogy az átváltási árfolyama részvényenként nem lehet alacsonyabb 3700 Ft-nál.

A FreeSoft 2010. április 15-i Közgyűlésének eddigi előterjesztési anyagai 2010. április 2.-től a jelen előterjesztés április 7.-től megtekinthetők a FreeSoft Nyrt. (www.freesoft.hu) és a Budapesti Értéktőzsde (www.bet.hu) honlapján, továbbá munkanapokon 9-16 óra között, a FreeSoft Nyrt. székhelyén (1037 Budapest, Montevideo u. 8.), valamint a Közgyűlés helyszínén a regisztráció kezdő időpontjától (2010. április 15-én 13 órától).

2010.04.07.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek