Befektetői információk

IVSZ elnökségi tagság

Keresztesi János IVSZ elnökségi tag lett

Az IVSZ 2005. március 17-i közgyűlésén elnökségi taggá választotta Keresztesi Jánost.

Megválasztotta új elnökét, alelnökeit és elnökségi tagságát az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ). A március 17-én tartott tisztújító közgyűlés új elnöke - igen szoros eredménnyel - Kovács Zoltán lett, alelnöknek, pedig Csáki Zoltánt, Vinnai Jánost, Laufer Tamást és Vityi Pétert választották a jelenlévők. Az eseményen jelen lévő Kovács Kálmán informatikai miniszter úgy vélte: az új vezetők kiválasztásánál tapasztalt valódi verseny azt jelezte, hogy az IVSZ rangja nőtt, a vezetői pozícióknak igazi presztízse lett.

Ennek fényében különösen büszkék vagyunk arra, hogy Keresztesi János vezérigazgatót mintegy húsz fős mezőnyből választották az elnökségi tagok (Kürti Sándor, Vahl Tamás, Szekfű Balázs, Kuthy Attila, Szittya Tamás, Beck György) közé. Az informatikus végzettségű szakember a SZÁMALK-nál, a Sun Microsystems hazai leányvállatánál, majd a Oracle Hungary-nál eltöltött sikeres évei után 2004-től vezeti a Freesoft Rt-t. Szakmai rátermettségét - többek között - a 2001-ben elnyert Az Év Informatikai Menedzsere cím is elismeri.

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. 2019. I. féléves Jelentése

A 4iG Nyrt. mellékletben közzéteszi a 2019. I. féléves Jelentését.…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

4iG éves jelentés – 2018.

A 4iG Nyrt. eddigi történetében a 2018-as év az egyik legfontosabb mérföldkőnek tekinthető a Társaság fejlődése szempontjából…

részletek
4iG

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

a mai napon a Veritas Consulting Kft. üzletrészének 100% tulajdonrészét megszerezte…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit…

részletek