Befektetői információk

Kiállítás

Karácsonyi képeslap és kiállítás

Köszönjük minden ügyfelünknek, partnerünknek és befektetőnknek az egész éves együttműködést. Karácsonyra szeretetet, békességet, az új évre sikereket és jó egészséget kívánunk Önöknek!

Az idei évben a FreeSoft csoport cégei (FreeSoft Nyrt., Axis Consulting 2000.Kft., BankSoft Kft., HUMANsoft Kft.) úgy döntöttek, hogy a digitális írástudás minél szélesebb körű elterjesztése érdekében a karácsonyi ajándékozásra szánt keretüket három iskola támogatására fordítják. A Dencsházai Általános Iskola mellett két magyar nyelvű kárpátaljai iskolát, a Péterfalvi Művészeti Iskolát és a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolát ajándékozták meg több millió forint értékben informatikai eszközökkel. A megajándékozott diákoktól kapott számtalan alkotás közül kiválasztott gyermekrajzzal díszítettük karácsonyi képeslapunkat, amellyel szeretnénk minden ügyfelünknek, partnerünknek és befektetőnknek boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánni.

Karácsonyi kiállítás

A FreeSoft csoport a megajándékozott iskolák tanulóitól kapott alkotásokból kiállítást rendezett. A FreeSoft székházának (Budapest III. kerület Montevideo utca 8.) bejáratánál megtekinthetőek a Péterfalvi Művészeti Iskola diákjai által készített karácsonyi alkotások.

Az iskolák vezetői is kedves szavakkal köszönték meg az ajándékokat:

"... engedje meg, hogy magam és iskolánk tanárai, tanulói nevében, kifejezzem hálámat Önnek és munkatársainak nagylelkű és igen bőkezű ajándékaikért. Az Önök ajándéka óriási segítség munkánkban. Köszönjük, hogy ránk találtak és fontosak vagyunk Önöknek... "

                                                                  Homoki Gábor

                                              a Péterfalvi Művészeti Iskola igazgató

 

"... A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola nevében köszönetünket és hálánkat fejezzük ki Önöknek , nagylelkű adományaikért, amelyek munkánkhoz nagy segítséget nyújtanak... " 

                                                     Orosz Ildikó        Soós Kálmán

                                                           Elnök                  Rektor

                                       II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek