Ismét díjat kapott a FreeSoft

FreeSoft lett az Oracle legnagyobb licencforgalmú partnere a 2007-es pénzügyi évben.

Az Oracle Hungary az idei pénzügyi évének végén a partnerek teljesítményének elismeréseként hét kategóriában osztotta ki díjait a 2007. június 4.-én pénzügyi évének lezárása alkalmából tartott rendezvényén.

FreeSoft lett a "Legnagyobb Licencforgalmú Partner" a 2007-es pénzügyi évben. Mind az alkalmazás, mind a technológiai területen a FreeSoft érte el a legnagyobb licencforgalmat.

Az Oracle Hungary azon hazai partnereit díjjazta, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. Az Oracle növekedése és sikere nagymértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető, mivel a cég forgalmának fele partnerein keresztül folyik be. A vállalat ezért fontosnak tartja, hogy a partnerdíjakkal minden évben az egész iparág előtt elismerje a kiemelkedő szakmai teljesítményeket.

Az Oracle Partner Program célja, hogy a viszonteladókat és a minősített Oracle partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, amely a vállalati szoftverek piacán való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak az Oracle megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, kiépítésében. Az Oracle partnerhálózatának világszerte 17 700, Magyarországon 250 tagja van.

4iG

Rendkívüli tájékoztatás személyi változásról

TSZ2. Vezető állású személyek, és a Kibocsátó működését befolyásoló (stratégiai) alkalmazottak…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatója

a Társaság vezetőségében bekövetkezett személyi változásokról…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatója

a 2018.09.20-i tulajdonosi bejelentés kiegészítése…

részletek