Ismét díjat kapott a FreeSoft

FreeSoft lett az Oracle legnagyobb licencforgalmú partnere a 2007-es pénzügyi évben.

Az Oracle Hungary az idei pénzügyi évének végén a partnerek teljesítményének elismeréseként hét kategóriában osztotta ki díjait a 2007. június 4.-én pénzügyi évének lezárása alkalmából tartott rendezvényén.

FreeSoft lett a "Legnagyobb Licencforgalmú Partner" a 2007-es pénzügyi évben. Mind az alkalmazás, mind a technológiai területen a FreeSoft érte el a legnagyobb licencforgalmat.

Az Oracle Hungary azon hazai partnereit díjjazta, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. Az Oracle növekedése és sikere nagymértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető, mivel a cég forgalmának fele partnerein keresztül folyik be. A vállalat ezért fontosnak tartja, hogy a partnerdíjakkal minden évben az egész iparág előtt elismerje a kiemelkedő szakmai teljesítményeket.

Az Oracle Partner Program célja, hogy a viszonteladókat és a minősített Oracle partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, amely a vállalati szoftverek piacán való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak az Oracle megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, kiépítésében. Az Oracle partnerhálózatának világszerte 17 700, Magyarországon 250 tagja van.

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek