Befektetői információk

Befektetői információk

Rendkívüli tájékoztatás leányvállalat nagy összegű szerződéskötéséről

A
4iG Nyrt.
rendkívüli tájékoztatása
leányvállalatának nagy összegű szerződéskötéséről

A 4iG Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a 4iG Nyrt. 100%-os tulajdonú leányvállalata, a HUMANsoft Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) szerződést kötött az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zártkörűen Működő Részvénytársasággal valamint az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zártkörűen Működő Részvénytársasággal a “Terepi IT hardver eszközök és tartozékainak szállítása” tárgyú nyílt közbeszerzési eljárás eredményeként.

A “Terepi IT hardver eszközök és tartozékainak szállítása” projekt célja a szolgáltató terepen dolgozó kollégáinak IT eszközökkel való ellátása, a meglévő eszközpark modernizálása.

A terepen dolgozó hálózati szakemberek az új laptopok bevezetésével az eddig különböző felületeken elvégzett munkafolyamatokat egyetlen eszközön, kényelmesebben, rövidebb idő alatt, hatékonyabban végezhetik el. Egyes területeken a feladatok papíralapú kiosztását és ütemezését váltják ki az új eszközök, amely a környezetbarát munkavégzést is előmozdítja.

A szerződés értéke 4 988 180 EUR + ÁFA.

Budapest, 2018. augusztus 16.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek