Befektetői információk

Befektetői információk

4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása K+F pályázat elnyeréséről

A
4iG Nyrt.
egyéb tájékoztatója

elnyert K+F pályázatról

A 4iG Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u.8.) tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal nyertesnek hirdette ki a "NEMZETI INNOVÁCIÓS ONKOGENOMIKAI ÉS PRECÍZIÓS ONKOTERÁPIÁS PROGRAM" című K+F pályázatot, amelyet az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézet, az Országos Onkológiai Intézet, az Oncompass Medicine Hungary Kft., valamint a 4iG Nyrt. konzorciuma valósítja meg. A projekt célja rákos daganatok kialakulásáért felelős "driver" gének vizsgálata és azonosítása, a rájuk ható kombinált, precíziós kezelések kifejlesztése.

A 3 éves projektben a 4iG Nyrt. feladata a legmodernebb informatikai megoldásokon alapuló "BigData" elemzések lesznek, amellyel a daganatok új, molekuláris genetikai elváltozásokon alapuló osztályozását, az egyes betegre jellemző egyedi genetikai eltérések kimutatását és a betegek klinikai vizsgálati adataival kombinált kutatási adatbázis kialakítását valósítjuk meg. A projekt teljes összköltsége 3,5 milliárd Ft.

Budapest, 2016. december 5.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. 2019. I. féléves Jelentése

A 4iG Nyrt. mellékletben közzéteszi a 2019. I. féléves Jelentését.…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

4iG éves jelentés – 2018.

A 4iG Nyrt. eddigi történetében a 2018-as év az egyik legfontosabb mérföldkőnek tekinthető a Társaság fejlődése szempontjából…

részletek
4iG

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

a mai napon a Veritas Consulting Kft. üzletrészének 100% tulajdonrészét megszerezte…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit…

részletek