Befektetői információk

Egyéb tájékoztatás

Egyéb tájékoztatás 2010 - 7

A FreeSoft Nyrt. leányvállalata a HUMANsoft Kft. K+F pályázatot nyert el a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében.

A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a FreeSoft leányvállalata a HUMANsoft Kft. K+F pályázatot nyert el a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében.

A HUMANsoft Kft. sikeres kutatás-fejlesztési pályázatának címe a "Komplex nemzetközi vállalatirányítási rendszer mezőgazdasági célú szolgáltatásokat megvalósító speciális illesztési protokolljainak fejlesztése". A projekt teljes költségvetése 430.892.000 Ft, amelyhez 278.270.054 Ft összegű, visszatérítési kötelezettség nélküli támogatást nyert el a pályázó HUMANsoft Kft.

A támogatási szerződést a HUMANsoft Kft. és a támogató Nemzeti Fejlesztési Ügynökség képviseletében eljáró Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., mint közreműködő szervezet már meg is kötötte. A projekt megvalósításának várható befejezése 2012. január.

2010.04.19.

Letölthető fájlok:

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. 2019. I. féléves Jelentése

A 4iG Nyrt. mellékletben közzéteszi a 2019. I. féléves Jelentését.…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

4iG éves jelentés – 2018.

A 4iG Nyrt. eddigi történetében a 2018-as év az egyik legfontosabb mérföldkőnek tekinthető a Társaság fejlődése szempontjából…

részletek
4iG

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

a mai napon a Veritas Consulting Kft. üzletrészének 100% tulajdonrészét megszerezte…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit…

részletek