Befektetői információk

Egyéb tájékoztatás

Egyéb tájékoztatás 2010 - 5

A FreeSoft Nyrt. partnerségi megállapodást kötött a SAP Hungary Kft.-vel.

Budapest, 2010. március 3. - Az SAP Hungary Kft. és a FreeSoft Nyrt. bejelentették, hogy együttműködési megállapodást kötöttek az SAP partneri programján belül. Így a FreeSoft az SAP teljes termékportfólióját értékesítheti a magyar piacon.

A 2004-ben a budapesti tőzsdére lépett FreeSoft Nyrt. ügyfélkörét főként a közép-, és nagyvállalatok, valamint az állam-, és közigazgatás, a pénzügyi szféra szereplői alkotják.

Eck Ilona, a FreeSoft Nyrt. vezérigazgatója az együttműködés kapcsán elmondta: "Számos ügyfelünk fogja vállalatirányítási rendszerét SAP-ra cserélni, így kézenfekvő választás volt, hogy a már korábban is fontolgatott döntésünket tett kövesse, és mi is SAP partnerekké váljunk."

Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte: "az SAP további térnyeréseként látjuk, hogy konkurensünk immár egyik legnagyobb forgalmú partnere is értékesíti a megoldásainkat. Örömmel üdvözöljük a FreeSoftot, mint magyar tőzsdén jegyzett vállalatot az SAP partnerei között."

   

A FreeSoftról

A FreeSoft 1990-ben alapított jogelődje egyedi szoftveralkalmazások fejlesztését végezve az ezredfordulóra kisvállalatból a magyarországi informatikai piac egyik vezető szereplőjévé vált. A folyamatos dinamikus növekedés után 2004-ben sikeres tőzsdei bevezetést hajtott végre, amit szervezeti átalakítás és akvizíciók követtek. A FreeSoft a felvásárlásokkal meghatározó konszolidációs lépést hajtott végre a hazai informatikai piacon. Ezzel jelentős mértékben szélesítette tevékenységi körét és termékportfólióját, így minden eddiginél sokrétűbb és átfogóbb, csúcstechnológiás megoldásokat szállíthat ügyfeleinek.

A FreeSoft cégcsoport tagjai a FreeSoft Nyrt. és leányvállalatai: Axis Consulting 2000. Kft., BankSoft Kft., HUMANsoft Kft. A FreeSoft ma már több mint 300 alkalmazottat foglalkoztató nyilvános részvénytársaságként működik, éves árbevétele pedig meghaladja a 8 milliárd forintot.

Az SAP-ról

Az SAP az üzleti szoftvermegoldások vezető nemzetközi szállítója* olyan alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, amelyek több, mint 25 ágazatban segítenek a különböző méretű cégeknek a legjobb működés elérésében. A cég a világ 120 országában több mint 95 000 ügyféllel rendelkezik. Az SAP részvényeit a világ több tőzsdéjén jegyzik, így a frankfurti és a New York-i (NYSE) tőzsdén is, "SAP" ticker kód alatt. Bővebb információkat a www.sap.com címen talál.(*) Az SAP definíciója szerint az üzleti szoftvermegoldások körét az integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerek és a kapcsolódó szoftvermegoldások alkotják.

 

Az SAP Hungary Kft-ről

Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright  2010 by SAP AG. Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver és az itt említett egyéb SAP termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek