COVID-19

A 4iG Nyrt. menedzsmentje stratégiai feladatának tekintette a pandémiás helyzetre való felkészülést, válaszreakciók és biztonsági eljárások kidolgozását, illetve bevezetését a társaságunknál.

bővebben

Boldog Ünnepeket!

Köszönjük minden ügyfelünknek, partnerünknek és befektetőnknek az egész éves együttműködést. Karácsonyra szeretetet, békességet, az új évre sikereket és jó egészséget kívánunk Önöknek!

Vállalatunk vezetősége idén is úgy döntött, hogy a társadalmi szerepvállalás és a digitális írástudás minél szélesebb körű elterjesztése érdekében, tovább folytatja a tavalyi évben megkezdett utat, hagyományt teremtve ezzel. Idén is az év végi ajándékozásra szánt keretet megpróbáltuk nemes cél érdekében felhasználni. Ezúttal figyelmünk a fogyatékkal élők és a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére irányult. A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége mellett az Újpesti Speciális Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt ajándékoztuk meg több millió forint értékben számítástechnikai eszközökkel. Kérjük, fogadják tőlünk olyan szeretettel ezt az ajándékot, mint amilyennel fogadták az intézmények alkalmazottai és kis diákjai.

FreeSot Csoport

"Ezúton mondok köszönetet Önöknek azért, hogy intézményünk új, a nevelés-oktatás folyamatában jól hasznosítható számítástechnikai eszközökkel gazdagodik. Iskolánkban a tanítás során elsősorban nem a szóbeli, hanem vizuális, interaktív módon történő, kooperatív módszerrel megvalósított ismeretátadásra, ismeretfeldolgozásra helyezzük a hangsúlyt. Ehhez nyújtanak nagy segítséget az Önök által ajándékozott eszközök."

László Zsuzsanna
Az Újpesti Speciális Ált. Iskola igazgatója

"Szívből köszönöm, hogy cégük nemeslelkű adományával a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége tevékenységét segítik! ... A vakok és gyengénlátók számára nyújtott, egyedülálló és hiánypótló szolgáltatásaink működtetéséhez a szükséges forrásokat többnyire adományokból tudjuk előteremteni. Ezért számunkra felbecsülhetetlenül sokat jelent cégük önzetlen segítsége."

Kroll Zsuzsanna
MVGYOSZ

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság által felállított Munkavállalói Részvénytulajdonosi Programjának…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

Pénzügyi jelentések

Éves jelentés, IFRS szerinti egyedi pénzügyi kimutatások…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

A jelen dokumentum tartalmazza a 4iG Munkavállalói Résztulajdonosi Program SZERVEZET…

részletek