Befektetői információk

Irat- és ügykezelő rendszer

Auditálták a Contentum irat- és ügykezelő rendszert

FreeSoft Nyrt. a mai napon muttatta be új auditált rendszerét, amely az egyetlen olyan megoldás, ami megfelel a jogszabályok kibővített kötelezettségeinek.

FreeSoft Nyrt. a mai napon sajtótájékoztatón muttatta be új auditált irat- és ügykezelő rendszerét a Contentumot, amely az egyetlen olyan megoldás Magyarországon, ami megfelel a jogszabályok kibővített kötelezettségeinek. Az erről szóló tanúsítványt Rippel Endre a CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Ház ügyvezető igazgatója adta át ma Keresztesi Jánosnak a FreeSoft vezérigazgatójának.

Az auditálását követően akadály nélkül bevezethető és használható a közfeladatokat ellátó szervezeteknél a jogszabályi kötelezettségnek megfelelően, mivel a minősítési eljárás eredményeként egyedül a Contentum rendszer szerezte meg a 24/2006 BM-IHM-NKÖM rendelet követelményeinek kibővített teljesítéséről szóló tanúsítványt.

2007. január 1.-től közfeladatot ellátó szerv csak minősítéssel rendelkező elektronikus iratkezelő szoftvert vezethet be. Ennek eredményeként a közigazgatási iratkezelési megoldások területének eddig is piacvezető szállítója a FreeSoft, a minősített szoftverek bevezetésének határideje után várhatóan további piacbővülés elé néz.

Budapest, 2006.10.12.
FreeSoft Nyrt.

Fotó: Tímár Ágnes

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatója

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2018. december 31-én…

részletek
4iG

Közgyűlési előterjesztés

ELŐTERJESZTÉSEK ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK a 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2018. december 13. napján 10:00 órai kezdettel megtartandó RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás közgyűlési napirend kiegészítése

Rendkívüli tájékoztatás – Napirendi pont kiegészítés a 2018. december hónap 13. napjának 10:00 órára meghirdetett rendkívüli Közgyűléssel összefüggésben…

részletek