Befektetői információk

Irat- és ügykezelő rendszer

Auditálták a Contentum irat- és ügykezelő rendszert

FreeSoft Nyrt. a mai napon muttatta be új auditált rendszerét, amely az egyetlen olyan megoldás, ami megfelel a jogszabályok kibővített kötelezettségeinek.

FreeSoft Nyrt. a mai napon sajtótájékoztatón muttatta be új auditált irat- és ügykezelő rendszerét a Contentumot, amely az egyetlen olyan megoldás Magyarországon, ami megfelel a jogszabályok kibővített kötelezettségeinek. Az erről szóló tanúsítványt Rippel Endre a CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Ház ügyvezető igazgatója adta át ma Keresztesi Jánosnak a FreeSoft vezérigazgatójának.

Az auditálását követően akadály nélkül bevezethető és használható a közfeladatokat ellátó szervezeteknél a jogszabályi kötelezettségnek megfelelően, mivel a minősítési eljárás eredményeként egyedül a Contentum rendszer szerezte meg a 24/2006 BM-IHM-NKÖM rendelet követelményeinek kibővített teljesítéséről szóló tanúsítványt.

2007. január 1.-től közfeladatot ellátó szerv csak minősítéssel rendelkező elektronikus iratkezelő szoftvert vezethet be. Ennek eredményeként a közigazgatási iratkezelési megoldások területének eddig is piacvezető szállítója a FreeSoft, a minősített szoftverek bevezetésének határideje után várhatóan további piacbővülés elé néz.

Budapest, 2006.10.12.
FreeSoft Nyrt.

Fotó: Tímár Ágnes

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. 2019. I. féléves Jelentése

A 4iG Nyrt. mellékletben közzéteszi a 2019. I. féléves Jelentését.…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

4iG éves jelentés – 2018.

A 4iG Nyrt. eddigi történetében a 2018-as év az egyik legfontosabb mérföldkőnek tekinthető a Társaság fejlődése szempontjából…

részletek
4iG

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

a mai napon a Veritas Consulting Kft. üzletrészének 100% tulajdonrészét megszerezte…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit…

részletek