Befektetői információk

Az év vállalata

A FreeSoft lett az év vállalata

A FreeSoft Nyrt. lett az év vállalata 2006-ban a középvállalati kategóriában a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület választásán.

A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (MKME) ez évben is kiosztotta az Év Vállalata Díjat. Az immár kilencedik éve adományozott díj a kockázati tőke iparág elismerését fejezi ki a kimagasló gazdasági teljesítményt nyújtó hazai vállalkozásoknak, amelyek üzleti modellje példaértékű lehet más magyarországi vállalkozásoknak. Az MKME 2006. november 21-én, a IX. Éves Konferenciájának előestéjén díjátadó fogadás keretében adta át az Év Vállalata Díjat.

AZ ÉV VÁLLALATA DÍJ 2006

"Az MKME kifejezi a kockázati tőke iparág elismerését a FreeSoft Nyrt-nek. A középvállalati kategória pályázói közül e hazai vállalat testesítette meg 2006. évben leginkább a gazdaság mozgató rugóját képző vállalkozói szellemet, stratégiai gondolkodást és az újításra, fejlődésre való törekvést. A díjazott példáján keresztül figyelemmel kísérhető, hogy a menedzsment felismerte és kihasználta a piac adta növekedési lehetőségeket, és eredményességük példaként szolgálhat más hazai vállalkozásnak is. "

A Díj odaítélésekor figyelembe vett szempontok a következők voltak:

  • A vállalat irányításában és működésében tapasztalható-e a vállalkozói szellem, az értékteremtésre való törekvés, a hosszú távú, üzleti szemlélet és a sikerre való alkalmasság.
  • A menedzsment vezéralakjainak vállalatvezetési, stratégiai és menedzsment képessége.
  • Az üzleti stratégia minősége, az annak megfelelő vállalatirányítási rendszer és szervezeti felépítés, a növekedési lehetőségek felismerése és kihasználása, illetve a kockázati tőkével való tényleges, vagy potenciális kapcsolat értékelése.
  • A tőkejuttatás, elsősorban kockázati illetve magántőke, valamely formájának szerepe a vállalat dinamikus fejlődésében.
  • A vállalat gazdasági teljesítménye, iparági szerepe, az eredményesség mögötti sikertörténet, és annak üzenete más vállalatvezetők irányába.

Budapest, 2006.11.22.
FreeSoft Nyrt.

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek