A 4iG Nyrt. székhelye 2023. július 14-tőlmegváltozott. Új székhely és számlázási címünk:1013 Budapest, Krisztina krt. 39.

Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása - 2023. február 01.

BEFEKTETŐI INFORMÁCIÓ

Közzétételek

A 4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása

Vezető tisztségviselők személyében történt változásokról

A 4iG Nyrt. („4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy Blénessy Lászlót, a 4iG Csoport Üzleti folyamataiért felelős általános vezérigazgató-helyettesét választotta új vezérigazgatójának a Vodafone Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1112 Budapest, Boldizsár utca 2.; cégjegyzékszám: 01-10-044159) igazgatósága 2023. január 31. napján.

Az új vezérigazgató munkáját általános vezérigazgató-helyettesként Tábori Tamás, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezetője segíti, aki kettős pozíciójában a társaságok B2C szolgáltatási területeinek összehangolását támogatja majd. A Vodafone Magyarország Zrt. pénzügyi területeinek vezetésével - mint pénzügyi vezérigazgató-helyettes - Thurzó Csabát, a 4iG Csoport Gazdasági vezérigazgató-helyettesét bízták meg.

2023. március 1-től a 4iG Nyrt. felsővezetésébe újabb vezérigazgató-helyettes érkezik Sacha Dudler személyében, aki a transzformációs és integrációs folyamatok irányításáért felel a teljes csoporton belül.

Budapest, 2023. február 01.

4iG Nyrt.