Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása - 2022. augusztus 17.-2

BEFEKTETŐI INFORMÁCIÓ

Közzétételek

A 4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása

A szervezeti átalakítást érintő Igazgatósági döntésekről

A 4iG Nyrt. („4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG Igazgatósága 2022. év 08. hónap 17. napján a döntött a vállalatcsoport stratégiai, üzleti és operatív irányításának átalakításáról, amelynek célja az üzleti és integrációs folyamatok összehangolása, valamint a telekommunikációs és informatikai divíziók hatékonyabb támogatása.

A fenti szervezeti átalakítás keretében az alábbi változások állnak be:

1.         Szétválik a stratégiai és az operatív irányítás és ezzel az elnöki, valamint a vezérigazgatói pozíció: Jászai Gellért a csoport többségi részvényese, az igazgatóság elnökeként irányítja tovább a vállalatcsoport stratégiáját.

2.        Fekete Péter a vállalatcsoport vezérigazgatójaként és Linczényi Aladin az igazgatóság alelnökeként segítik az elnöki munkát és ellátják a 4iG csoport operatív irányítását.

3.         A 4iG csoport szintű üzleti és operatív folyamatait Blénessy László üzleti általános vezérigazgató-helyettes, valamint Tomcsányi Gábor operatív általános vezérigazgató-helyettes irányítja.

4.         A 4iG csoport pénzügyeinek irányítását Thurzó Csaba, gazdasági vezérigazgató-helyettes, az informatikai divízió irányítását Tápai Tamás, IT divízióért felelős vezérigazgató-helyettes; a távközlési terület irányítását Király István, telekommunikációért felelős vezérigazgató-helyettes látja el.

5.         A stratégiai döntések előkészítésének támogatására létrejön az elnöki kabinet, amelynek vezetője dr. Skultéthy Kinga lesz.

A változásokat érintő Szervezeti és Működési Szabályzat módosítására 2022. év 09. hónap 01. napjáig kerül sor a 4iG-nél.

Budapest, 2022. augusztus 17.

4iG Nyrt.