Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása - 2021. december 27

BEFEKTETŐI INFORMÁCIÓ

Közzétételek

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Az MNB által meghirdetett NKP programban megvalósult sikeres kötvényaukcióról

A 4iG Nyrt. („4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Kötvényprogram keretén belül a 4iG a mai napon lezajlott sikeres aukció eredményeként a „4iG NKP Kötvény 2031/II.” elnevezésű (ISIN: HU0000361019), tíz éves futamidejű, az ötödik év végétől amortizálódó, évi 6,00% fix kamatozású, 50.000.000 Ft névértékű kötvénysorozat rábocsátás keretében kibocsátott második sorozatrészletét 6,2446% átlaghozammal, összesen 83 milliárd forint össznévértékben 2021. december 29-én bocsátja ki.

A sikeres ügyletben szervezőként és forgalmazóként az OTP Bank Nyrt., aukciós társforgalmazóként az MKB Bank Nyrt., jogi tanácsadóként pedig az Oppenheim Ügyvédi Iroda működött közre.

A korábban bejelentettekkel összhangban a 4iG a kötvénykibocsátásból származó forrást akvizíciókkal kapcsolatban kívánja felhasználni. A társaság vállalásának megfelelően kezdeményezi a kötvények Budapesti Értéktőzsde által működtetett Xbond multilaterális kereskedési rendszerbe történő regisztrációját, a bevezetésre a Növekedési Kötvényprogram feltételei szerint az első sorozatrészlet forgalomba hozatalának lezárását követő 90 napon belül kerül sor.

Az aukció és a kötvénykibocsátás további részletei a BÉT Zrt. mai nappal közzétett, „Tájékoztató a 4iG Nyrt. 4iG NKP Kötvény 2031/II. kötvény 2021. december 27-i aukciójáról” című közleményében olvashatók.

Budapest, 2021. december 27.

                                                                                4iG Nyrt.