Banki megoldások üzletág (korábbi Banksoft Kft.)

A Banksoft Számítástechnikai Rendszerfejlesztő Kft. 2017. szeptember 30-án beolvadt az Axis Rendszerház Kft.-be és tevékenységét itt folytatja tovább.

Tevékenységi kör: A vállalat a szoftverfejlesztés, a számítástechnikai tanácsadás és az informatikai tanácsadás körében nyújt teljes körű szolgáltatást ügyfeleinek. A bankszektornak nyújtott szolgáltatásai kiterjednek a kötelező jelentési rendszerek és más vevői szoftverek fejlesztésére és kezelésére is.

Célok: A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre több hazai bank csatlakozik a szoftvereinket használók köréhez. Célunk, hogy meglévő és jövőbeli ügyfeleinknek egyaránt a legfrissebb informatikai megoldásokat szállítsuk.

Minősítések: Legfőbb nemzetközi partnerünk a Wolters Kluwer Financial Services' FRSGlobal. Magyarországon mi látjuk el ezen cég szoftver termékének forgalmazását, illetve helyi adaptációjának fejlesztését.

Banksoft üzletág

Axis Rendszerház Kft.

Az Axis Rendszerház Kft. az üzleti intelligencia megoldások, a nagyvállalati rendszerek és a platformfüggetlen fejlesztések megbízható szállítója.

részletek

Humansoft Kft.

A 25 éves Humansoft Kft. teljes körű informatikai termék- és szolgáltatásportfólióval rendelkezik.

részletek