4iG Vezérigazgatói köszöntő

Elnöki köszöntő

A 4iG és vállalatcsoportja dinamikus növekedésen ment át az elmúlt esztendőkben. Ez megkövetelte az alkalmazkodást, a stratégiai célok és a szervezet átalakítását, hatékonyabbá tételét. Ehhez kapcsolódott az arculat és a névváltás is.

Társaságunk innovációra épülő, korszerű megoldásokat kínáló, kiemelkedően magas szakértelemmel bíró, piacvezető informatikai vállalat. A 4iG név a társaság tevékenységi körét fémjelzi, amelyben a négy „i” a stratégiánk négy sarokpontját - International, Innovative, IT, Investment - jelenti. A cégcsoportunkban lévő tudás kiemelkedően magas piaci értékű, ezért arra törekszünk, hogy ezt a know-how-t és új megoldásainkat a nemzetközi piacokon is kamatoztassuk. A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett cégként amellett, hogy teljes körű informatikai szolgáltatást nyújtunk, szakmai befektetésekkel is foglalkozunk.

Megingathatatlan törekvésünk, hogy a 4iG név garancia legyen a megbízhatóságra, a nemzetközi piacokon is versenyképes megoldásokra. Célunk, hogy leányvállalataink összehangolt munkájával, biztos szakértői hátterével, innovatív, egyedi megoldásaival Magyarország egyik legsikeresebb holdingjává fejlődjünk.

Weboldalunkon naprakész és átfogó képet nyújtunk jelenlegi és jövőbeli üzleti partnereink számára egyaránt.

Tisztelettel:
Dr. Felső Gábor
az igazgatóság elnöke

4iG menedzsment

Társaságirányítás

részletek
4iG leányvállalatok

Leányvállalatok

részletek
4iG díjak, minősítések

Díjak, minősítések

részletek